Thursday, September 20, 2012

Tampereen kuntavaaleissa teillä on todellinen moninkertainen huippuosaaja historioitsija Seppo Lehto palveluksessanne ilman Oxford yliopiston valemaisteri scannattuja todisteita kuten joillakin komuilla ja ns. vihreillä on ollut useampana vuonna valelääkäreistä alkaen


Tampereen kuntavaaleissa teillä on todellinen moninkertainen huippuosaaja historioitsija Seppo Lehto palveluksessanne ilman Oxford yliopiston valemaisteri scannattuja todisteita kuten joillakin komuilla ja ns. vihreillä on ollut useampana vuonna valelääkäreistä alkaen ;)

Jostain syystä lehtineekereinä aiemmin tunnetut ns. punaisen Tampereen yliopistosta valmistuneet toimittajat eivät rohkene kertoa virallisten Vihreiden ja Vasemmistoliiton listoilla useissa vaaleissa esiintyneistä valelääkäreistä, tohtoreista ;)?

http://tamperelainen-vihrea-vaaliehdokas.blogspot.com

------------------------------------------------------------------

Tämän 20.9.2012 blogin aiheena pyöräteiden rakentaminen, katujen kaventaminen ja niiden mielekkyys? 

Kunnallisvaaliehdokas Seppo Lehdolla (oma lista) on asiaa Tampereen punavihreistä hölmöilyistä demarien ja kokoomuksen sekä muun valtuuston siunauksella:


Tampereen kaupungilla on liikaa rahaa Hölmölän hankkeisiin punaviherpipertäjien vinkuessa pyöräteitä ja autotonta Tampereen keskustaa. No yrittäjät katoavat ja käy kuten USA:ssa.

Ei riitä popula erikoisliikkeiden asiakkaiksi jollei autoilla saa tulla keskustaan = Seppo Lehto valtuustoon ajattelevien ihmisten tuella---------------------

Tampereen kaupungin kassassa tuntuu olevan varaa hölmöilyihin kun on näyttävistä hankkeista kyse?

Kuinkahan jatkossa onnistuu hälytysajoneuvojen läpiajo Rautatiekadulla, kun on tosi kyseessä? 

Käyköhän kuten Hervannassa vuosikymmen sitten että siirretään seuraavaksi paloasema?

-----------------------------------------------------------------

Vaihtoehtona perinteiselle "sulle mulle"-politiikalle ja kunnallisveronnostopaineille omalta listaltaan Seppo Lehto ekofasisti, islam- ja maahanmuuttokriitikko  Paljaita totuuksia rajattomasta maahanmuutosta, islamista, asunnottomuudesta, kaavoituksesta, vihreistä arvoista, huippuosaajista jne kunnallisvaaliehdokas Seppo Lehdolta Tampereella:


Vainottuna toisinajattelijana sisäisessä maanpaossa kevätkausi 2010:

----------------------------

Tampereen kunnallisvaaleissa kaivataan myös pientä maksutonta karnevaalitunnelmaa ja islamistien muistamista Tampereellakin ;) 

Olkaa hyvä kansantaiteilijanne Seppo Lehto islamkriitikko perseilee teidänkin puolestanne ;) perusoikeuksiemme säilyttämisen puolesta:------------------

http://tampereen-kuntavaaliehdokas.blogspot.com/

-------------------------------------------------------------------------

No comments:

Post a Comment