Friday, October 26, 2012

Vetoomus yhdenvertaisuuden, perusoikeuksien, toimeentulon, asumisen ja vapaiden vaalien puolesta kuntavaaleissa Tampereella Seppo Lehto valtuustoon

Vetoomus yhdenvertaisuuden, perusoikeuksien, toimeentulon, asumisen ja vapaiden vaalien puolesta kuntavaaleissa Tampereella Seppo Lehto valtuustoon

Se mikä näkyy eri vaalitilaisuuksien yhdenvertaisuuksien rikkomisina mm Aamulehden vaalipaneeli 25.10.2012, TAKK monikulttuurisuuspaneeli (jonne yritin, niin TAKK:n edustajan mukaan oli koulustilaisuus, vaikka jo seuraavana päivänä kävi ilmi että muiden ryhmittymien edustajat olivat ko. tilaisuudessa. 

Yhdenvertaisuuden loukkaukset ovat arkipäivää asuntojonoissa, toimeentulossa, toimeentulon samanmittaisuuden loukkauksina, verotuksellisessa toiseuden edustajien suosinnassa, esitutkintojen lopettamisina, mikäli sattuu olemaan kohteena "kunniakansalainen, huippuosaaja" jne,  tai jos vastakkain suomalainen ja ns. taitava hmm -asemaansa rasismilla korostava, niin uhrista lavastetaan rikollinen ja päällekarkaajasta ja laittomien uhkailujen tekijästä uhri ja ulosoton kautta velkova tilanteelle naureskelija

Näin kunnallivaalien viimeisen äänestyspäivän 28.10.2012 alla yleinen ja yhtäläinen vetoomuus tamperelaisille ja suomalaisille ajatteleville: 

Taatkaamme se, ettei islamin ja vierasperäisyyden nuolemisesta tule oikeusmurhien lähde. 

Se mikä on Tanskassa arkipäivää ko. tulkinnoissa päti lakien tulkinnan epäloogisuusuutena Seppo Lehdon maximituomion vankeutta "muslimien uskonrauhaa koskien ja törkeä kansankiihotus, törkeät kunnianloukkaukset". 

Tanskalaisen pilakuvataiteilijan Kurt Westgaardin pommiturbaani pilakuva kamelin takapuolessa väitettyissä Seppo Lehdon blogeissa ymv:t kuvat täyttivät illmanismin (tunnettu kansakunnallinen henkinen sairautemme, jo psykiatri Tarton rauhan liikkeen johtohahmo Martti Siirala kirjoitti tästä Suomen taudista) ja demlatuomarien (Sovjet-tausta) mukaan ko. RL:n kohdan ylityksen, niin että 6 kk vankeutta ei saanut edes siltä osin KO:n valituslupaa Seppo Lehto 2 v 5 kk ehdotonta vankeutta huuhaa-perustein mm. "törkeä kansankiihotus, muslimien uskonrauhan häirintä" etc. Kyseessähän törkeä kaksoisrangaistus kahden eri lainkohdan perusteella "kansankiihotus ja uskonrauhan häirintä", ko. asiaa on kritisoineet eurooppalaiset lainoppineetkin.

Ko. demlajuristien näytösoikeudenkäyntien tuomiolleni nauroi shakkia pelatessamme, jopa suomalaisen poliisin hakannut muslimi Turun vankilassa: "Suomi on hullu maa".

Kuntavaaliehdokas Tampereella omalla listallaan, koska väitettyjä "rasisteja" ei oteta puolueiden listoille 

Tamperelainen sinisilmäinen suomalainen, mutta ei niin sinisilmäinen, että alistuisi vääryyden ja mielettömyyden edessä, siksi vetoomus teille. 

Toimikaa oikein, mikäli näette samoin kuin Seppo Lehto

http://tamperelainen-kunnallisvaaliehdokas.blogspot.com

--------------------------------------------------------------


http://tampereen-kuntavaaliehdokas.blogspot.com 

---------------------------------------------------------------------------

No comments:

Post a Comment