Monday, March 6, 2017

Tampereen kuntavaaliehdokas islam- ja maahanmuuttokriittinen ko kultteja vastustava Lehto Seppo käytettävissänne Tampereen kuntavaaleissa 2017 ehdokasnumerolla 666Tampereen kuntavaaliehdokas aito suomalainen islam- ja maahanmuuttokriittinen ko kultteja vastustava Lehto Seppo käytettävissänne Tampereen kuntavaaleissa 2017 kuntavaalien ehdokasnumerolla 666

Seppo Lehdon kuntavaaliohjelma: 

1) Ei matuja / maahanmuuttajia sosiaaliturvaturisteina, elintasopakolaisina vastaan minkään kunnan alueelle ensimmäistäkään. 

2) Vapautuvat asunnot aina ensinnä suomalaisille. Oma kansa ensin periaate, joka asiaan. Eikö ole kummallista, että suomalainen joutuu asumaan roskiksissa, kun naurava kummitus tulee nauramaan saaden täyden ylläpidon verorahoillamme?

3) Pakkoruotsi pois virastokielisinä tiedotteina, säästöä se on pienikin ja loppuu vanhan orjuuttajan kielen palvonta.

4) Tampereen Eteläpuiston ja kulkutautisairaalan kohdalle ei lisäasutusta. Mieluummin pyritään takaamaan Tampereelle kunnon kaupunkipuisto


5) Valtuuston palkkioiden korotukset jäihin ja luottamustoimet vastikkeetta, kuten urheiluseuroissa. Enintään km-korvaukset korvauksiksi. 

.... lisää tulee kommentteina kun kysytään ;) 


Tampereen kuntavaaliehdokas Seppo Lehto oma valitsijayhdistys


--------------------------------------------
Blogin täydennys 7.3.2017 Keskusvaalilautakunnalta saamani sähköposti:

Keskusvaalilautakunnan huomautus ehdokashakemuksenne johdosta
Perämaa Juha
9.57 (12 tuntia sitten)

-> minä, Keskusvaalilautakunta

Seppo Lehto http://kuntavaaliehdokas-Tampere.blogspot.fi

Keskusvaalilautakunta päätti eilen 6.3. antaa valitsijayhdistyksellenne vaalilain 36 §:n mukaisen huomautuksen ehdokashakemuksenne johdosta. Ehdotuksessa valitsijayhdistyksen ehdokaslistaksi käytetty nimitys ”islam- ja matuinvaasion vastustaja” ei ole vaalilain 122 §:n tarkoittama arvo, ammatti tai toimi. Nimitystä ei tulla hyväksymään lopulliseen ehdokaslistojen yhdistelmään.

Teillä on mahdollisuus korvata nimitys uudella arvolla, ammatilla tai toimella. Täydennys tulee lähettää kirjallisesti (esim. minun sähköpostiini tai osoitteeseen keskusvaalilautakunta@tampere.fi) huomiseen keskiviikkoon 8.3.2017 klo 16 mennessä.

Mikäli ette toimita vaalilain 122 §:n mukaista täydennystä määräajassa, ehdokaslistojen yhdistelmään merkitään ehdokashakemuksessanne ilmoittama ”historioitsija”.


Juha Perämaa
keskusvaalilautakunnan sihteeri

 --------------------
http://tampereen-kuntavaaliehdokas.blogspot.fi/
 ----------------------------------------

No comments:

Post a Comment