Thursday, March 12, 2020

Tampereen kuntavaaliehdokas: Kuntavaalit 2021 Tampere Seppo Lehto valkoinen vaihtoehto valkoinen tulevaisuus ilman matu- ja islaminvaasion hyväksyntää

Tampereen kuntavaaleissa 2021 teillä on todellinen moninkertainen oikea huippuosaaja historioitsija Tampereen kuntavaaliehdokas Seppo Lehto palveluksessanne ilman Oxford yliopiston valemaisteri tapaan scannattuja todisteita, kuten joillakin komuilla ja ns. vihreillä on ollut useampana vuonna valelääkäreistä alkaen. 

Liian moni Afrikan huippuosaaja on osoittautunut sotarikolliseksi, joka on vain tullut Suomeen turvaan sotarikostuomioilta välttyäkseen.


Kuntavaalit 2021 Tampere Seppo Lehto valkoinen vaihtoehto valkoinen tulevaisuus ilman matu- ja islaminvaasion hyväksyntää

Todellisuuden näemme kaduillamme kouluissa etc erilaisina ikänsä valehtelevina tahoina, jotka saavat lapsen suojan, vaikka partakarvat naamassa näyttäisivät että ollaan pitkällä ns aikuisuudessa.

Muistakaa äänestäessänne:
Ei jatkoon valtuustoihin, eduskuntaan, virkamieskuntaan maatamme kusettajilla täyttävillä demla ry:n tapaisilla desanteilla ja kansamme elinolosuhteiden huonontajia.

Katsokaa tuota UKK-väylän rantatunnelikusetustakin. Yhtäkään ajokaistaa ei tullut lisää. Lopputulos: Rantatunneli vielä tukkoisempi kuin maanpäällinen väylä ennen ko sdp-kokoomus-vasemmistoliitos puoluekassojen täyttöä rakennusyhtiöiltä.

Mitenkään vähäisenä ei voida pitää ns punahuulihallituksen (sdp, kepulit, vasemmistoliitto, vihreät) mokaa huolettomuudessaan koranaviruksen torjunnassa: 

Katso lisää Markus Janssonin blogista
http://markusjansson.blogspot.com/2020/03/kuinka-suojautua-koronavirukselta-covid.html#comment-form

Kaikkea ei tarvitse itse kirjoittaa jos toinen on asiasta tuonut samoja huomioita julki.


Maahanmuuton kiusalliset ilmiöt poksahtelevat julki vaikka niitä on kynsin hampain suojeltu:

"KRP tiedottaa tutkinnasta, joka on edennyt miehen kiinniottoon ja vangitsemisvaatimukseen. Pirkanmaan käräjäoikeus käsittelee vangitsemisvaatimusta 12.3.2020 kello 11.
Mustan Afrikan sotarikollinen asuu tällä hetkellä Tampereella. Epäilty on syntynyt vuonna 1969, ja hän on Sierra Leonen kansalainen. KRP:n epäilyn mukaan mies on syyllistynyt sota- ja henkirikoksiin Liberian sisällissodan aikana 1999–2003. Mies toimi poliisin mukaan johtavassa asemassa kotimaansa kapinallisryhmässä Revolutionary United Front (RUF).
Vakaviin henkeen, terveyteen, vapauteen ja ruumiilliseen koskemattomuuteen kohdistuneiden epäiltyjen rikosten kirjo on poikkeuksellisen laaja sisältäen muun muassa henkirikoksia, seksuaalista väkivaltaa ja lapsisotilaiden rekrytointia ja käyttöä"
Vastaava sotarikollinen asuu naapurissamme ja miehittää alueitamme. Näin talvisodan muistopäivän alla muistakaamme:

Https://Suomen-Talvisota.blogspot.com

Miehittäjä-Ryssän aloittamassa talvisodassa 30.11.1939–13.3.1940 Neuvostoliiton eli moskovan oblastin ilmavoimat pommittivat Suomessa 690 paikkakuntaa ja pommituksissa kuoli 848 ihmistä.

Lisäksi alueriistot, itse sotatoimissa kuolleet + yli 400 000 alueillamme karkoitetuksi joutunutta miehittäjä-Ryssän haltuunotettua alueitamme pyssy niskassa sopimuksella kuten Krimin 2014.
-----------------
Tampereen kuntavaaliehdokas Seppo Lehto, ei mikään velttoperse perinteinen puoluerotta ja Keskustorilla valtionvaroilla esitteitään painattanut luihuliini ja desantti, kuten liian moni ns virallisen puolueen ehdokas oli sitten mikä puolue vaan.
https://tampereen-kuntavaaliehdokas.blogspot.com/
----

No comments:

Post a Comment